Selecteer een pagina

Ons verhaal

Over ons

Hallo! Ik ben Willeke en ik help alleenstaanden al meer dan 25 jaar als relatiebemiddelaar. Samen met mijn collega’s zoeken wij voor een leuke partner die bij jou past. Wij geloven er namelijk in dat voor elke persoon wel een juiste match is. Soms is het lastig om die persoon zelf te vinden. De meeste mensen beginnen de hoop in het vinden van de juiste partner dan ook langzamerhand op te geven. 

Geen nood, je bent niet alleen!

Het mooie van mijn vakgebied is dan ook, wanneer ze bij één van ons zijn geweest, dat je meteen de sparkling weer terug ziet in hun ogen. Ook de positieve verhalen die je teruggekoppelt krijgt van mensen die eindelijk zijn of haar geluk hebben gevonden. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan. Het vinden van een leuke partner en geluk!

De juiste match

Waarom wij de juiste match zijn?

 1.Wij werken vanuit een Stichting, zonder winstoogmerk!

2. Flexibele prijzen. Als je het echt niet kunt betalen (wel eerlijk zijn), dan kun je forse kortingen krijgen!

 3. Het oudste buro van Nederland. Niets menselijks is ons vreemd.

 4. Ontmoet gelijkgestemden! Alleen is maar alleen!

5. Omdat het leven te kort is om alleen te blijven…

 

Een relatie kent meerder betekenissen

Een relatie hoeft nog niet direct te betekenen dat dit op het gebied van liefde moet zijn. Een relatie uit zich namelijk in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld een vriendschap. Mensen komen natuurlijk naar ons toe om uiteindelijk de juiste partner te vinden en voor de rest van hun leven met die persoon oud te worden. Wij doen dan ook ons uiterste best om daarvoor te zorgen. 

Echter kan het zijn dat jullie op veel raakvlakken met elkaar matchen en dat de klik er wel is, maar de romantische klik net ontbreekt. Dit hoeft dan niet perse te beteken dat jullie ontmoeting heeft gefaald. Sterker nog, misschien dat hier juist een hele sterke vriendschap uit kan groeien en wie weet dat er in de toekomst die romantische klik vanzelf komt. 

Vriendschap